Over ons

Machinehandel en Ingenieursbureau Peulen B.V. Populair

Machinehandel en Ingenieursbureau Peulen B.V.
Afbeelding: Showroom

Al 75 jaar de topleverancier van houtbewerkings-machines

OVER INGENIEURSBUREAU EN MACHINEHANDEL PEULEN B.V.

Sinds 1948 zijn wij de nummer één expert op het gebied van machines voor de bewerking van hout, kunststof en lichtmetaal.
Ons doel is professionals te helpen met een hogere productie kwaliteit en meer (vrije) tijd. Want alleen de perfecte match tussen werk en machine levert het beste resultaat & het hoogste rendement op.

We laten je graag je zien, hoe je met de nieuwste bewerkingsmogelijkheden de productie aanzienlijk kunt verbeteren. Bezoek de uitgebreide showroom van ruim 2200 m² met meer dan 400 nieuwe en gebruikte machines.

Bel +31 (0)10 2822111 en ontdek vrijblijvend hoe je met een hogere kwaliteit produceert en meer (vrije)tijd krijgt.

De merken nieuwe machines die wij leveren zijn onder meer:
Altendorf, Harvey, Casadeï Industria, Elcon, Goldstein, Harvey, Harwi, Hopa, Maggi en Robland.

Desgewenst ruilen wij uw gebruikte machine(s) in of bieden wij deze voor u te koop aan, ex standplaats.
Wij hebben een uitgebreide voorraad gebruikte machines: van voordelig direct van de klant tot geheel gereviseerd met één jaar volledige garantie.

Wij leveren afzuigunits en installaties met Atex certificaat van ons Duitse topmerk Nestro, het voordelige Nederlandse merk PCK of het zeer innovatieve merk Harvey Gyroair eventueel compleet met door u of door ons aan te leggen leidingwerk 
Op uw verzoek maken wij graag hier een berekening van.

Wij leveren ook houtgestookte CV ketels, die wij voor kunnen installeren, indien gewenst. Deze zijn te krijgen in de grootte van 20 tot 500 kW, hand en automatische gevoed met pellets, stukshout of briketten. 

Wij beschikken over een gespecialiseerde servicedienst, en bieden u de mogelijkheid om uitgebreide onderhoud- en keuringscontracten bij ons af te sluiten. Verder verzorgt ons bedrijf projectmanagement en is ons bedrijf gespecialiseerd op het gebied van engineering. Taxaties zijn tegen vergoeding mogelijk. In ons assortiment treft u verder de volgende producten aan: ProScale lineaire digitale meetsystemen, Spiramax geluidarme beitelkoppen met een hoge productiviteit, Wagner houtvriendelijke houtvochtigheidsmeters en Stehle gereedschappen (waaronder beitelkoppen, boren en zaagbladen).

Peulen.nl Machines voor hout, kunststof en lichtmtaal

Peulen B.V.

Nikkelstraat 21 A

3067 GR Rotterdam

T: 010-2822111

W: peulen.nl | 123zaagbladen.nl

Algemene verkoopvoorwaarden

Disclaimer

Op de hoogte blijven van Nieuws

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen van gebruikte en nieuwe machines?
Klik dan hier, vul uw gegevens in en ontvang het in uw mailbox!