nlenfrdeitptrues
U bevindt zich hier:Peulen machines>Over ons>Diensten>Diensten - Peulen machines hout, lichtmetaal en kunststof Rotterdam

Onze monteurs zijn door diverse fabrieken opgeleid en beschikken over jarenlange vakkennis en ervaring om de problemen met uw houtbewerkingsmachine voor u op te lossen.

Voor reparaties, onderhoud en machinekeuringen kunt u gebruik maken van onze technische dienst, waaronder electromonteurs en werktuigbouwkundge monteurs zowel NEN 3140 keuringen en SKH-Arbokeuringen. 


Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag van 09:00 - 16:00 uur


Indien u een keurings/onderhoudscontract bij ons afsluit voor uw machines, krijgt u de beschikking over de volgende services:

  • Mocht u een storing hebben aan uw machine dan kunt u gebruik maken van onze telefonische hulpdienst die in de meeste gevallen deze direct voor u oplost.
  • U heeft voorrang op service van een van onze monteurs, indien de storing niet telefonisch opgelost kan worden.
  • Wij hebben een zéér voordelig pakket voor het jaarlijks keuren van uw machines en gereedschappen, waarbij tevens een klein onderhoud wordt gedaan. Indien u een contract met ons afsluit voor 3 machines of meer, rekenen wij in de regio groot Rotterdam geen voorrijkosten meer, ook niet voor storingen! Ook voor buiten de regio krijgt u een gereduceerd voorrijtarief. Daarnaast houden wij voor u in de gaten wanneer uw machines weer een onderhoudsbeurt en keuringen nodig hebben.
    Vraag naar deze unieke service!

Reden genoeg om het niet langer uit te stellen, meldt u nu online aan voor ons service contract door in het antwoordformulier uw gegevens in te vullen of bel ons op 010-2822111.