nlenfrdeitptrues
peulen rotterdam

 Al 71 jaar de topleverancier van houtbewerkingsmachines

OVER INGENIEURSBUREAU EN MACHINEHANDEL PEULEN B.V.

Sinds 1948 zijn wij leverancier van machines en apparatuur t.b.v. de bewerking van hout, lichtmetaal en kunststof. 

De merken nieuwe machines die wij leveren zijn ondermeer: Altendorf, Harvey, Casadeï Industria, Magic, Elcon, Harwi, Holzher, Sicma, Hopa, Agazzani, Robland, Maggi en Goldstein. Desgewenst ruilen wij uw gebruikte machine(s) in, of bieden wij deze voor u te koop aan, ex standplaats.
Wij hebben een uitgebreide voorraad gebruikte machines; van voordelig direct van de klant tot geheel gereviseerd met één jaar volledige garantie.

Wij leveren afzuigunits en installaties met Atex certificaat van ons Duitse topmerk Nestro, eventueel compleet met door u of door ons aan te leggen leidingwerk (van klein transportabel tot grote afzuigsystemen).
Op uw verzoek maken wij graag hier een berekening van.

Wij leveren ook houtgestookte CV ketels, die wij voor kunnen installeren, indien gewenst. Deze zijn te krijgen in de grootte van 20 tot 500 kW, hand en automatische gevoed met pellets, stukshout of briketten. 

Wij beschikken over een gespecialiseerde servicedienst, en bieden u de mogelijkheid om uitgebreide onderhouds- en keuringscontracten bij ons af te sluiten. Verder verzorgt ons bedrijf projectmanagement en is ons bedrijf gespecialiseerd op het gebied van engineering. Taxaties zijn tegen vergoeding mogelijk. In ons assortiment treft u verder de volgende produkten aan: ProScale lineaire digitale meetsystemen, Spiramax geluidarme beitelkoppen met een hoge productiviteit, Wagner houtvriendelijke houtvochtigheidsmeters en Stehle gereedschappen (waaronder beitelkoppen, boren en zaagbladen).