nlenfrdeitptrues

Peulen Houtbewerkingsmachines 2000

Afzuigunits & installaties

Wij hebben diverse types afzuigunits van Nestro, PCK en Harvey, die elk hun eigen voordelen hebben. Wij bepalen aan de hand van uw type werkzaamheden welke het meest geschikt is.

Daarnaast kunnen wij voor u het eventueel benodigde leidingwerk uitrekenen en deze leggen wij zelf aan met ons team ervaren monteurs.

 Bel ons geheel vrijblijvend voor een offerte op maat!

 

Ons pakket afzuiginstallaties van Gyro Air van Harvey onderscheiden zich vanwege de enorme afzuigcapaciteit met de hoge onderdruk én het hoge afzuigvolume  

De afzuiginstallaties zijn uitgerust met een voorafscheider, die ervoor zorgt dat het meeste stof al in de afvalbak met volmelder terecht komt. Direct daarna gaat de lucht door een speciaal filter, die het fijnere stof opvangt. De schone lucht wordt daarna weer de ruimte ingeblazen. 

Zo is er geen warmteverlies en voldoet elke afzuigunit aan alle keuringseisen. De afzuiginstallaties schakelen -energiezuinig- automatisch op en af, wanneer middels een potentieelvrij contact aan- of uitgezet wordt. Uiteraard kan de afzuiginstallatie ook handmatig ingeschakeld worden en kunnen deze handmachines met een kleine aansluitdiameter perfect afzuigen!